Listopad 2006

Pár hádanek

26. listopadu 2006 v 11:06 | kiki |  Ftipy a hádanky
1.Je to černé a jde z toho strach.
2.je to zelené a lítá to nad polem
3.Když to vyhodíš je to hnědé když to spadne, zamňouká to
4.Je to barevné a je to pod zemí
5.kolik je ftipů o blondýnách?
6.jaký je rozdíl mezi CHYTROU blondýnou a ufem???
ODPOVĚDI
1.Havran s kulometem
2.Okurka s pohonem
3.Cokoliv ale musí to spadnput na kočku
4.zakopané pastelky
5.Žádný všechny sou pravda
6.Žádný, nikdo to eště neviděl ale všichni si to představujou

test o tokio hotel

26. listopadu 2006 v 11:00 | kiki |  Celá group
Jaká jsi fanynka tokio hotel???
1.Kolik je členů ve skupině?
a)1
b)2
c)3
d)4
2.Která dvojice jsou dvojčata?
a) Bill a Gustav
b)Georg a Gustav
c) Tom a Bill
d) Tom a Georg
3.Kdy se narodily dvojčata?
a)1.8.1989
b) 1.9.1999
c)1.9.1989
d)8.9.1989
4.Kdo z nich má komplex ze své výšky?
a)Bill
b)Gustav
c)Georg
d) Tom
5.Jak se dříve jmenovali?
a) Devilish
b)Kill Bïll
c)Killerpilze
d) The Beatles
6.Kdo z nich se líčí a lakuje si nehty?
a)Tom
b)Bill
c)Gustav
d) Georg
7. Kdo u nich hraje na bicí?
a)Georg
b)Bill
c)Tom
d)Gustav
8.Kdo má dredy a piers ve rtu?
a)Tom
b)Bill
c)Gustav
d)Georg
9.V jakém znamení se narodil Georg?
a)Štír
b)Beran
c)Blíženci
d)Panna
10.Jakou barvu vlasů má Georg?
a)Hnědé
b)Blond
c)Černé
d)Zrzavé
VYHODNOCENÍ
1.-d
2.-c
3.-c
4.-b
5.-a
6.-b
7.-d
8.-a
9.-b
10.-a
10-9 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
Jsi super fans Tokio Hotel, jde vidět
že o nich hodně víš.
8-5 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
No asi se moc o tokiáky nezajímáš ale
taky máš jiné oblíbené kapely,o kterých
toho víš hodně ale Th mezi ně asi nepatří.
4-0 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
ty že znáš Tokio Hotel???NEVĚŘÍM!
Možná je znáš ale moc toho nevíš o nich
ale to se časem zpraví.

Fotky Billa

17. listopadu 2006 v 20:39 | kiki |  Bill Kaulitz

Povidka-Proč???1.dílek

11. listopadu 2006 v 20:09 | kikca |  Celá group
,,Ahoj Bille je tu Tom?"zeptám se svýho nej kámoše.Chodim totiž s jeho bráchou tomem.Mají společně eště s dvěma klukama skupinu.Jmenujou se tokio hotel.Jsou fakt hodně slavný.S Tomem spolu chodíme už rok a půl.A s Billem se známe už od našich 5 let.On se narodil 1.9.1989 a já 2.9.1989.je o den staršía to mě štve, ale neva.,,Jo je nahoře.Jak se máš Niky?"řekne Bill.,,celkem fpoho Díkys."odpovim a du za tomikem nahoru do jeho pokoje.zaklepu....a nic.znovu zaklepu a zase nic, tak vejdu do pokoje, ale to sem asi neměla dělat.,,Tome.....jak si mohl..."vykřiknu a rozbrečím se.Byl tam totiž s jednou holkou a.....asi víte co dělali.vyběhnu z baráku a bill se rozběhne za mnou.,,Co se stalo?"zeptá se.Nic neřeknu a zhroutím se.,,Viděla sem Toma.......jak......je v pokoji a....ma tam holku a sou spolu v posteli!"zzačnu zas brečet.,,Si děláš srandu ne?"vykřikne otázku.Zakrutím hlavou,,To je hnusák."řekne.Souhlasím s ním.On je dokonce něco hoooodně horšího.,,Bych nikdy do bráchy neřek.Dřív byl děvkař ale teď když chodí s tebou tak se to hoodně změnilo,"řekne bill.,NO asi se to moc nezměnilo."poznamenám.Bill kývne ale vypadá nechápavě.Se mu ani nedivim.Taky sme tomovi hodně věřila ale teď už ne.,,Bille? Zeptáš se ho na to?"zeptám se.,,No jo, ale proč?Ty to chceš vědět?"zeptá se podezíravě.,,Jo chci vědět kerý děvce mám rozbít xicht."řekla se.,,Au to může bolet."řekne Bill, protože dobře ví, že to já umím.Před 2 rokama sem jedný holke dala do držky protože mě hodně naštvala.Říkala že sem barbie a že sem dě*k*.To spíš ona byla barbína a přebrala mi kluka.Chodili sme spolu měsíc a ona mi ho prostě upe vpoho přebrala.A teď sem přišla i o Toma.,,Niky, nech toho.vykašli se na ně.Na oba."snaží se mě uklidnit.,,Co??Mm dělat jako že nic???Si děláš srandu ne?"vjedu na něj.,No sorry no,se nezblázni no."řekne napolo uraženě.,,promiň já se děsně naštvaná.Je mi to líto promin."omluvim se ale myslím že to billovi neva.,,To neva."řekne hmm tak sem měla pravdu.Znám ho prostě hodně dlouho.,,Bille, já asi pudu domu."řeknu, protože je mi dost zima.Sme totiž venku a sedíme na lavičce.A zrovna není léto, ale zima takže je to nepříjemný.,,Jo běž a Toma pusť z hlavy, ale já sem myslel že je v pokoji sám, protože sem tam byl ještě asi hoďku před tím, než si přišla.A od tý doby nevyšel z pokoje."řekne.,,hmm je to divný ale já ho viděla fakt a jestli mi nevěříš tak nevěř promin ale já fakt du Ahoj zatím."rozloučím se.,,Pa a zavolej mi ještě jak na tom si ju?",,Ju.Pa"rozloučím se podruhý a du.Když přijdu domů čeká mě šok.Vejdu do svýho pokoje a na mojí posteli sedí........Tom.,,AHoj NIky prosím nech si to vysvětlit."řekne,,Dobře ale stejně už nemáš šanci."řeknu chladně.Vypadá tak sladce ale taky zdrceně.miluju ho a taky nesnáším je to hrůza nevim co mám dělat.Je na něj tak smutný pohled.,,No tak mluv."řeknu.,,Dobře Niky víš že sem včera byl na flámu, že jo."řekne Tom a já mu na to přikývnu.,,No a já se děsně střískal a furt kolem mě běhala ňáká káča a něco do mě hustila.A víc si nepamatuju.Až jak si ráno vykřikla to :,,Tome jak si mohl atd." A ležel sem vedle tý holky kerá se kolem mě furt točila.je mi to líto nevim jak sem to mohl udělat Niky víš že já tě děsně miluju."řekne.Vyrazilo mi to dech, nevim co mám říct.Nevim jestli mu to mám věřit, nebo jestli ne.CO MÁM DĚLAT?????????

Fotky us5

11. listopadu 2006 v 14:02 | kikca |  US 5

Fotky orlanda

2. listopadu 2006 v 16:26 | kiki |  Orlando Bloom

Fotky

2. listopadu 2006 v 16:23 | kiki |  Robbie Williams