test o tokio hotel

26. listopadu 2006 v 11:00 | kiki |  Celá group
Jaká jsi fanynka tokio hotel???
1.Kolik je členů ve skupině?
a)1
b)2
c)3
d)4
2.Která dvojice jsou dvojčata?
a) Bill a Gustav
b)Georg a Gustav
c) Tom a Bill
d) Tom a Georg
3.Kdy se narodily dvojčata?
a)1.8.1989
b) 1.9.1999
c)1.9.1989
d)8.9.1989
4.Kdo z nich má komplex ze své výšky?
a)Bill
b)Gustav
c)Georg
d) Tom
5.Jak se dříve jmenovali?
a) Devilish
b)Kill Bïll
c)Killerpilze
d) The Beatles
6.Kdo z nich se líčí a lakuje si nehty?
a)Tom
b)Bill
c)Gustav
d) Georg
7. Kdo u nich hraje na bicí?
a)Georg
b)Bill
c)Tom
d)Gustav
8.Kdo má dredy a piers ve rtu?
a)Tom
b)Bill
c)Gustav
d)Georg
9.V jakém znamení se narodil Georg?
a)Štír
b)Beran
c)Blíženci
d)Panna
10.Jakou barvu vlasů má Georg?
a)Hnědé
b)Blond
c)Černé
d)Zrzavé
VYHODNOCENÍ
1.-d
2.-c
3.-c
4.-b
5.-a
6.-b
7.-d
8.-a
9.-b
10.-a
10-9 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
Jsi super fans Tokio Hotel, jde vidět
že o nich hodně víš.
8-5 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
No asi se moc o tokiáky nezajímáš ale
taky máš jiné oblíbené kapely,o kterých
toho víš hodně ale Th mezi ně asi nepatří.
4-0 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
ty že znáš Tokio Hotel???NEVĚŘÍM!
Možná je znáš ale moc toho nevíš o nich
ale to se časem zpraví.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 Tereka Tereka | 8. února 2007 v 8:26 | Reagovat

Akorát by to chtělo jiné pozadí, protože tady na tom se to strašně blbě čte a musí se to označovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama